Incassobeheer

Waarom Re-Effect:

Na levering van een product of dienst is tijdige betaling van de overeengekomen prijs, uw belang. Helaas blijkt te vaak dat er partijen zijn die ongewild en soms opzettelijk dat belang frustreren. U krijgt niet of niet tijdig waar u recht op heeft. Het kost dan veel moeite en negatieve energie om genoegdoening te krijgen. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben? Weleens overwogen om het incassotraject uit handen te geven? RE-EFFECT sorteert in dergelijke zaken daadwerkelijk effect!

Succesvol incasseren, dat is wat Re-Effect doet!

Re-Effect zorgt er op een nette en discrete manier voor dat u uw openstaande vorderingen betaald krijgt. Wij bieden u onze service aan op “No cure, No pay basis”. We onderstrepen graag dat wij exact werken volgens de regels die de wet daarvoor stelt. Dat betekent dat wij uw debiteur respecteren en hem of haar niet nodeloos opzadelen met torenhoge kosten. Ook zullen wij in het betalingstraject een redelijke betalingsregeling treffen indien wij dat na deskundige beoordeling zinvol achten. Een oud Hollands gezegde verteld ons; Men vangt meer vliegen met een honing dan met azijn. Hierdoor is de kans op daadwerkelijk effect veel groter!

 

Buitengerechtelijke fase:

 

Bij het algemene incassobeheertraject nemen wij de zorg voor uw debiteuren geheel uit handen.

 

Wij proberen altijd eerst persoonlijk tot een oplossing met uw debiteur te komen, hierbij benaderen wij uw debiteur op een zakelijke en correcte manier en informeren waarom er niet betaald wordt. Wordt hier verder niet op gereageerd dan gaat ons incassotraject in Er worden minimaal 2 sommatiebrieven verzonden met een termijn van 7 dagen. Vervolgens wordt debiteur minimaal 2 x telefonisch benaderd. Mocht dit ook geen succes hebben, sturen wij een aankondiging dagvaarding. Als hierop nog niet wordt betaald volgt nog een laatste telefonische benadering.

 

Hierna volgt dan het gerechtelijke incassotraject:

 

Gerechtelijke fase:

 

In deze fase wordt de zaak aan de rechter voorgelegd in dat geval zullen ook andere kosten gemaakt worden nl. deurwaarderskosten en kosten voor de rechtbank , zogenaamde griffiekosten. Deze kosten worden altijd in voorschotbasis aan u in rekening gebracht. Na betaling van deze kosten wordt de zaak aanhangig gemaakt bij de rechtbank

 

De werkzaamheden in de gerechtelijke fase kunnen in ieder geval omvatten:

 

Opstellen dagvaarding/opstellen processtukken/bijwonen zittingen. zie Gerechtelijk Traject.

Re-Effect Flevoland


036 525 49 21
info@re-effectflevoland.nl

Novemberstraat 31
1335 EX Almere

KvK: 32152763
BTW nr.: NL001189978B41